Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak

Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak

Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmayı görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgililerin barıştığını görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle barıştığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle barıştığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yepyeni biri haline geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments