Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek işsiz kalmaya, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments