Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işsiz kalmaya, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments