Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini mutlu görmek

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini mutlu gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, makam ve söz sahibi olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments