Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye altın takmak

Rüyada anneye altın takmak

Rüyada anneye altın takmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, keyfe kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Rüyada anneye altın takmak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada anneye altın takmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye altın bilezik takmak hanesindeki rızkın da artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yalan söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin yüzüğünü takmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada anneye bilezik takmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada anneye yüzük takmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzüğünü takmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Rüyada çocuğa altın takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments