Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takmak

Rüyada altın takmak

Rüyada altın takmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada altın takmak gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi saat takmak beddua ve ah alacağına, tatsız durumların yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ziynet eşyası takmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, daha rahat para kazanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada reşat altın takmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada hediye altın bilezik takmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments