Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi istemek

Rüyada eski sevgiliyi istemek

Rüyada eski sevgiliyi istemek endişelerinin yerini umudun alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi istemek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak istemek haberler alacağına, günden güne kazancının artacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden yardım istemek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi istemek prestij kaybı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zaferlere doymayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden yardım istemek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments