Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek

Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek

Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, elindeki imkanların artacağına, sermaye kaybedeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sevgiliyi ailesinden istemek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili ailesini görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments