Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden yardım istemek

Rüyada sevgiliden yardım istemek

Rüyada sevgiliden yardım istemek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, harcama gücünün artacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden yardım istemek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden yardım istemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısmetli kapıların açılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden yardım istemek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkup yardım istemek iyi huylar edineceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerinin gerileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizden yardım istemek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten yardım istemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaştan yardım istemek her iki tarafın da çok üzüleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bağırarak yardım istemek yeteneklerini geliştirmeye, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada anneden yardım istemek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments