Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak istemek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle barışmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle barışmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada barışmak istemek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada eşle barışmak onlara doyasıya sarılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kazancın katlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cihangir

Merhabalar ruyamda eski esimle bir masada oturmusuz ve pismanliklar icinde benimle tekrar birlesmek istedigini soyleyip 2 hafta zaman vermemi istedi bosanali 3 sene oldu ve bir baskasiyla evlendi ruyamin yorumu nedir ogrenebilirmiyim lutfen saygilar