Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü hatırlamak

Rüyada ölüyü hatırlamak

Rüyada ölüyü hatırlamak yeni bir ev alınacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü hatırlamak gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Rüyada ölüyü hatırlamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişi hatırlamak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini hatırlamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulur.

Rüyada birini hatırlamak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümü hatırlamak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu hatırlamak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü saçı taramak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments