Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hatırlamak

Rüyada birini hatırlamak

Rüyada birini hatırlamak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini hatırlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada ölen birini hatırlamak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü hatırlamak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birini hatırlamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölümü hatırlamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada geçmişi hatırlamak işlerin sarpa saracağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu olduğunu hatırlamak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, parasının ve malının da artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments