Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek

Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek

Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, günahlarının affedileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, gülüp eğleneceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada eski ekmek görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini öperken görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi düşünceli görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, evlerindeki huzurun artacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili barışmak yetki ve imza sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden korkmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek sorunların biteceğine, gelişmelerin olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments