Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, huzurunun yerine geleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili ve kocasını gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek daima secde ve şükür edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalettir.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yeni bir ortama gireceğine, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Rüyada eski kocaya yalvarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Rüyada kocanın eski eşini görmek karşılığını bulacağına, hayallerine kavuşacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocayla yatmak hileye ve fesada başvurmayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments