Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hatalarını düzelteceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgilini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok zengin olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada sürekli eski işyerini görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sürekli eski sevdiğini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli eski evini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments