Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini evlenirken gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek kendini her konuda geliştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, planlarının bozulacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, uygulayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments