Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili evlenirken görmek

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek o masumların bedduasını alacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili evlenirken gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak özel hayatında mutlu olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi evde görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments