Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi mutsuz görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini mutsuz görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip mutsuz olduğunu görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz evlenmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada mutsuz insan görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada mutsuz düğün görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sorunlarını unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments