Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutsuz evlenmek

Rüyada mutsuz evlenmek

Rüyada mutsuz evlenmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada mutsuz evlenmek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada mutsuz evlenmek her istediğini alabileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini mutsuz görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerin hafifleyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenip mutsuz olmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments