Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hastalıklarının azalacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, nahoş sözler işiteceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin gülümsediğini görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işe başlanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gülümsediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulur.

Rüyada ölünün gülümsediğini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada gülümsediğini görmek kara kara düşüneceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments