Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek

Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek

Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin size gülümsediğini görmek evi yoksa ev alacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gülümsediğini görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin gülümsediğini görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının gülümsediğini görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin gülümsediğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments