Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gülümsediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gülümsediğini görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin gülümsediğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, giden birinin geri döneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gülümsediğini görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün gülümsediğini görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada gülümsediğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin gülümsediğini görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin size gülümsediğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments