Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülümsediğini görmek

Rüyada gülümsediğini görmek

Rüyada gülümsediğini görmek kalp kıracağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülümsediğini gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada ölü birinin gülümsediğini görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin size gülümsediğini görmek manevi olarak da yıpranacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının gülümsediğini görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, engellerden kurtulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin gülümsediğini görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada gülümsediğini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gülümsediğini görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana gülümsediğini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gülümsediğini görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments