Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin evine girmek

Rüyada sevgilinin evine girmek

Rüyada sevgilinin evine girmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yenilenme yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin evine girmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin evine girmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Rüyada eski eşin evine girmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın evine girmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada komşu evine girmek hayattan yana keyif bulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının evine girmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının evine habersiz girmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments