Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evine girmek

Rüyada eski evine girmek

Rüyada eski evine girmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, istenmeyen olayların olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evine girmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada eski evine girmek ruhunu güzelleştireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski nişanlının evine girmek afiyette olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşin evine girmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşın evine girmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin evine girmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin evine girmek kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments