Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin yaralandığını görmek

Rüyada annesinin yaralandığını görmek

Rüyada annesinin yaralandığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hanesine bolluk geleceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazançların artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada annesini yaralandığını görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada annemin yaralandığını görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin yaralandığını görmek aşama kaydedeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin yaralandığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın yaralandığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta yaralar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın yara olduğunu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, eşyaların yenileneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Onur

Öncelikle merhabalar ben bugün gördüğüm bir rüyayı size anlatmak isterim. Rüyamda çok hızlı koşabiliyordum ve Arkadaşlarımla buluşmuştuk ama annem biraz korktuğu için abimi ve kardeşimi benim yanıma yollamıştı. Daha sonra o kadar çok koştum ki küçük bir kasabada durakladım çok yorulmuştum. Kasabadaki insanlardan yardım istedim ama bana yardım etmediler. Daha sonra annemin yanına gittim ve annem balkondan düşmüş her tarafı yaralanmıştı ve bana Oğlum annen katil oldu diye sesleniyordu.

prayer

Öncelikle hayırlı günler dilerim. Annemle ilgili aklıma takılan bir rüya gördüğümden fikrinizi almak istedim. Annem sanırım beyaz bir ağaca bir nevi dolanmıştı ve ağaç onu sağdan sola vurup duruyordu ve bundan birini sorumlu tutuyordum. O an telaş edip ağlasam da içimden küçük bir yanım bunun bir rüya olduğunun az biraz bilincindeydi. Onu öyle gördüğüm için ağlayarak yanına gittim ve ardından onu sırtıma alıp oradan uzaklaştırdım ancak yüzü aldığı darbelerden dolayı yamulup tahrip olmuştu.

Hazal

bi apartmandan çıktık yanımda yengem dayım ve annem vardı sağ tarafta topluluk ve polis ışıkları vardı elinde bıçak olan adam bizi kovalamya başladı biz kaçıyorduk annem benim arkamdayı bi arabanın arasında kaldık ben annemi korumaya çalışıyordum annem ilk sen geç dedi bu sırada yengemin geri döndüğünü gördüm ve o tarafa döndüm adam döndüğümüzördü ve arabanın bu tarafına döndü orda noldu bilmiyorum bi anda annemi bıçakladı sol tarafından ben hemen 112aradım annem yere düştü topluluk gördüm uyand

Aysima

Rüyamda evimizde tanımadığım bir kadının elinde kılıç vardı ve kılıcı annemin karnına sapladı. Ben hemen ambulansı aradım ama ambulans evimizin kapısına kadar gelip geri gitti. Annem ise ambulansa gerek olmadığını söyledi. Tekrar tekrar aradım ama gelmedi.Annem normal bir şekilde hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. Yarası ise çok az kaynayıp durmuştu.Bunun anlamı nedir?