Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün davetiyesine bakmak

Rüyada düğün davetiyesine bakmak

Rüyada düğün davetiyesine bakmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, vefakar bir insan olunacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak rahmete vesile olacak gelişmelere, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıtmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi vermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments