Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, moralinin yerine geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada düğün davetiye dağıtmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, dileklerinin kabul olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet eder.

Rüyada düğün davetiyesi vermek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek temize çıkacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek sıkıntıya düşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada düğün davetiyemi görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments