Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden haber almak

Rüyada eski sevgiliden haber almak

Rüyada eski sevgiliden haber almak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancını katbekat arttıracağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber almak gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada eski sevgiliden haber almak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili hakkında haber almak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ferahlığa çıkılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ölüm haberini almak kendisi için mal mülk alacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin haberini almak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden haber almak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber almak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments