Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından takip edilmek

Rüyada başkası tarafından takip edilmek

Rüyada başkası tarafından takip edilmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından takip edilmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, gelirinin çoğalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından takip edildiğini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından takip edilmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işarettir.

Rüyada cin tarafından takip edilmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada birileri tarafından takip edilmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments