Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini ağlarken görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini ağlarken görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerin aksamayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini ağlayarak görmek hata yapılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments