Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşi ağlarken görmek

Rüyada eski eşi ağlarken görmek

Rüyada eski eşi ağlarken görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, umutlarının biteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, imkânlarının çoğalacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen birinin geleceğine alamet eder.

Rüyada eski eşi ağlarken gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini ağlayarak görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan eşini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, malların çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sağlığını geri kazanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments