Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini ağlarken görmek

Rüyada eski eşini ağlarken görmek

Rüyada eski eşini ağlarken görmek eksiklerinin farkına varacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada eski eşini ağlarken gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölen eşini ağlarken görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan eşini görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini ağlayarak görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmed

Slm Rüyamda Eski Eşimin benim de tanıdığım Bir Cami hocasıyla evli olduğunu Gördüm eski eşim Onunla Otobüste rast gelmiş ve 6 saatlik bir tanışmayla Evlenmişler sonra Eşim Bir Sokakta telefonla konuşarak ve Ağlayarak yürüyordu Gerçek hayattada Tesettürlü olan eşim Rüyada da Kara Çarşaflıydı onu görünce karşısına çıktım beni görünce şaşırdı ve Ağlayarak bana sarıldı bende ona sarıldım öptüm Cami hocadından ayrılarak benimle yeniden evlenmek istediğini Rüyada hissettim anladım Şimdiden teşekkürler