Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski şehrini görmek

Rüyada eski şehrini görmek

Rüyada eski şehrini görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eski şehrini gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada eski şehrini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada eski yaşadığın şehri görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehrin eski halini görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğduğu şehri görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır şehrini görmek rızkının da çoğalacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalettir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir şehre gittiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments