Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehre gittiğini görmek

Rüyada bir şehre gittiğini görmek

Rüyada bir şehre gittiğini görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada bir şehre gittiğini gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağrı şehrine gitmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada uzak şehre gitmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Rüyada güzel bir şehre gitmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeraltı şehri görmek pişman olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak tatsız durumların yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük şehre gitmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada büyük şehre girmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments