Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğun ev görmek

Rüyada eski oturduğun ev görmek

Rüyada eski oturduğun ev görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğun ev gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada eski evde oturmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğun ev görmek kazancın çoğalacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski oturduğun evi görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada eski bir evde oturmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet eder.

Rüyada eski oturduğumuz evi görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada eski evde oturduğunu görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak ekmeksiz kalacağına, belalı insanlara denk geleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments