Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir evde oturmak

Rüyada eski bir evde oturmak

Rüyada eski bir evde oturmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir evde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Rüyada eski oturduğun evi görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada eski oturduğun ev görmek büyük başarıya ulaşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sözünde duracağına rivayet eder.

Rüyada eski oturduğumuz evi görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Rüyada eski evde oturduğunu görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski evde oturmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski bir evde oturmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments