Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğumuz evi görmek

Rüyada eski oturduğumuz evi görmek

Rüyada eski oturduğumuz evi görmek borçlarını bitireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, işinde başarılı olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin her türlü zenginliğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, arkasından iyi konuşulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğumuz evi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada eski evde oturmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Rüyada eski evde oturduğunu görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun evi görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir evde oturmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada oturduğun eski evi görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski oturduğun ev görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments