Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam nikahı kıyılmak

Rüyada imam nikahı kıyılmak

Rüyada imam nikahı kıyılmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, başarı için fırsatların artacağına, sevgisinin artacağına delalettir.

Rüyada imam nikahı kıyılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada imam nikahının kıyıldığını görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıyılmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada nikah kıyılmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada nikah kıyılırken görmek kısmetli bir işe atılmaya, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek canın derdine düşeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada imam nikahı yaptırmak kendi patronu olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada imam nikahı kıyılacağını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada imam nikahlı olduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments