Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla yatmak

Rüyada kocayla yatmak

Rüyada kocayla yatmak sağlıklı bir kişi olmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla yatmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla yatmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kazançlı çıkacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kocayla yatmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayla yatakta yatmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocayla yatmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zorlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Rüyada kocasıyla yatakta yatmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimende yatmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yağmur altında yatmak maddi gücünün eksileceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments