Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kıyafet almak

Rüyada eski kıyafet almak

Rüyada eski kıyafet almak umutsuzluklarını geride bırakacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, insanların takdirini kazanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet almak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eski kıyafetlerini atmak kısmetinin kendinden yana olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada eski kıyafetleri vermek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada eski kıyafetleri atmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kıyafetlerini vermek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bebek kıyafeti görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yanlış işlere girileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski kıyafet atmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski kıyafetler görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments