Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kıyafet görmek

Rüyada eski kıyafet görmek

Rüyada eski kıyafet görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumun değişmesine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski kıyafet gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada birini eski kıyafetlerle görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet giymek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski kıyafetleri satmak psikolojik sorunların geride kalacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, birikim yapacağına inanılır.

Rüyada eski kıyafetleri atmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski kıyafet almak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetlerini vermek sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetlerini atmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski kıyafetler görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments