Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kılıç görmek

Rüyada eski kılıç görmek

Rüyada eski kılıç görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yarınlarına umutla bakacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, geleceğinizin güzel olacağına delalettir.

Rüyada eski kılıç gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada eski kılıç görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada at ve kılıç görmek hayallerde değişiklikler olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada kılıçla öldürmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada halife kılıcı görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada kılıç kolye görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada birine kılıç vermek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok hayırlı insan olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kılıç görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işarettir.

Rüyada kılıç çiçeği almak iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments