Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç çiçeği almak

Rüyada kılıç çiçeği almak

Rüyada kılıç çiçeği almak zor bir duruma düşüleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, karlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kılıç çiçeği almak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek sorunların teker teker çözüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeği almak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek kazancının sürekli artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments