Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynanasının elini öpmek

Rüyada kaynanasının elini öpmek

Rüyada kaynanasının elini öpmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, zenginliğe kavuşacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet etmektedir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kaynana el öpmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynana elini öpmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynananın elini öpmek mesleğinde geri plana düşeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada kaynana eli öpmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rakiplerini yeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada kaynana öpmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments