Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada kaynana el öpmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rütbesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Rüyada kaynana elini öpmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, bir yandan cenaze olacağına, ekmeğinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada kaynananın elini öpmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana eli öpmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada kaynanasını öpmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işlerin başına geçeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments