Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin evini temizlemek

Rüyada annenin evini temizlemek

Rüyada annenin evini temizlemek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada annenin evini temizlemek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin evini temizlemek işlerden hayır gelmeyeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin evini temizlemek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada baba evini temizlemek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evini temizlemek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dinde bilginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü temizlemek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, evlerindeki huzurun artacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evin bahçesini temizlemek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments