Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komsunun evini temizlemek

Rüyada komsunun evini temizlemek

Rüyada komsunun evini temizlemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada komsunun evini temizlemek gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada komsunun evini temizlemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalettir.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada komsudan para almak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada komur almak para kazanmaya, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada annesinin evini temizlemek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, isteklerine kulak vereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments