Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evi yeni görmek

Rüyada eski evi yeni görmek

Rüyada eski evi yeni görmek düşmanların çok üzüleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalettir.

Rüyada eski evi yeni gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Rüyada eski evi yeni görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak içine fesat düşeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski ve yeni ev görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni evi eski görmek yüzlerin asılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bol dua edeceğine alamet eder.

Rüyada eski evi yenilenmiş görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments