Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evi eski görmek

Rüyada yeni evi eski görmek

Rüyada yeni evi eski görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni evi eski gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada yeni evi eski görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada eski evi yenilenmiş görmek canını ve malını garanti altına alacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak tatsızlıkların aşılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak sevinçten adeta havalara uçacağına, imkânlarını kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski evi yeni görmek hasretlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski ve yeni ev görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada eski ve yeni arkadaşlarını görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments